De tuin speelt een steeds grotere rol in onze huidige leefstijl. Een tuin is er niet alleen om te bewonderen maar ook om te gebruiken. Een tuin moet dus mooi zijn, maar ook functioneel. Hoe creëert Gerbert Wiegers Hoveniers voor u een passend ontwerp van uw droomtuin? Wij zullen door met u in gesprek te gaan uw wensen op papier zetten, het werk inmeten en een passende, vrijblijvende offerte voor u maken. 

Wat voor vragen zou u kunnen verwachten en waar kunt u alvast rustig over nadenken? Waar wilt u de tuin voor gebruiken (relaxen, spelen, opbergen, enz.)? Met hoeveel mensen van welke leeftijden leeft u in de tuin. Hoeveel tijd wilt u besteden aan u tuin (zelf onderhouden of laten onderhouden)? Wat voor kleuren wilt u gebruiken (in de verharding, beplanting, afscheidingen enz.)? Wat voor vormen wilt u toepassen (strakke of ronde lijnen, geordend of juist niet)? 

 

Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek zullen wij voor u een tuinontwerp op maat maken, waar al uw wensen en eisen in zijn vertaald. Gerbert Wiegers Hoveniers houdt bij het maken van het ontwerp meteen rekening met de praktijk, zodat als het ontwerp tot uitvoer komt alles veilig en perfect volgens ontwerp uitgevoerd kan worden. 

Kortom wij zullen uw wensen en ideeën verweven tot een plan op maat, uw droomtuin. Uiteraard rekening houdend met de huidige tuininrichting, met uw wensen, met uw budget en met ons professioneel advies.