Hét geheim van een tuin die oogt als een plaatje? Vakkundig onderhoud. Het is vooral de regelmaat in snoeien en kappen die de structuur in uw tuin in stand houdt. Die de zichtlijnen versterkt of juist voorkomt dat er 'donkere' hoekjes ontstaan. Hoveniersbedrijf Wiegers is die specialist.    

Dat vraagt een goede kennis van bomen, struiken en planten. Dat vraagt gevoel voor de verhoudingen in een tuin. En dat vraagt vooral de durf om te snoeien. Zodat uw tuin weer 'lucht' krijgt. Ook het boomonderhoud is bij ons in vertrouwde handen. Wij hebben er niet alleen de materialen voor, maar ook vakmensen met de juiste opleiding.   

Het onderhoud van uw tuin kunt u volledig aan Gerbert Wiegers Hoveniers toevertrouwen. Ook na de aanleg kunnen wij u weer goed van dienst zijn, zodat u blijvend van een mooie tuin kunt genieten. Wij nemen u het onderhoud deskundig uit handen. Niet alleen om uw mooie tuin te handhaven, maar ook zeker om de duurzaamheid van uw woonomgeving voorop te stellen.


Van gazon maaien tot onkruidbestrijding op verhardingen. Van vakkundig gesnoeide bomen en struiken tot bemesting van uw rozen. Dit alles voeren wij voor u uit en altijd op maat. Bij alles wat we doen, kijken we naar een ecologisch verantwoord eindresultaat. Heeft u een vraag of wilt u naar het onderhoud van uw tuin geen omkijken meer hebben, neem dan zeker contact op met Gerbert Wiegers Hoveniers. Wij adviseren en ontzorgen u graag.